Ota yhteyttä: 040 839 1921

Yritys

Osaaminen pohjautuu koulutukseen ja kokemukseen

Urani ensimmäinen taloushallinnon työpaikka oli kolmannen kauppakorkeakouluvuoden jälkeen vuonna 1996 kesätöissä Turussa kustannuslaskijana Tamrock Loaders Oy:llä.

Kesätöiden jälkeen aloitin heti saman vuoden elokuussa Arthur Andersen Oy:ssä tilintarkastajana Helsingissä. Asiakaskuntaani kuului sekä suuria (Neste Oyj ja SRV- konserni) että pieniä yrityksiä laajasti eri toimialoilta.

Tilintarkastuksen lisäksi tein useita ostotutkimuksia ja muita erityistoimeksiantoja. Tilintarkastaja– työni ohessa suoritin opintoni loppuun ja valmistuin ekonomiksi vuonna 1999. Toimin tilintarkastajana neljä vuotta ja etenin tasolle senior.

Vuonna 2000 siirryin Saunalahti Oyj:n Business Controlleriksi. Vastuulleni kuului lukuisten tytäryritysten raportoinnin järjestäminen, budjetointi, ennusteet ja johtoryhmäraportointi. Saunalahti Oyj (entinen Jippii Group Oyj) oli tuolloin listattu Helsingin arvopaperipörssiin.

Keski-Suomeen

Muutto Keski-Suomeen tuli ajankohtaiseksi kaksostytärten synnyttyä. Tästä syystä työ pörssiyhtiössä sai jäädä ja otin haasteen vastaan pienen, innovatiivisen lääkeyhtiön talouspäällikkönä Tikkakoskella. Yhtiö oli MAP Medical Technologies Oy ja siellä vastasin talous- ja henkilöstöhallinnosta. MAP valmistaa radioaktiivisia syövän hoito- ja tutkimusaineita ja kuului tuolloin Schering AG konserniin.

Urani eteni vuonna 2004 talousjohtajan tehtäviin FlexLink Automation Oy:ssä. Keväällä 2005 minut nimitettiin yhtiön varatoimitusjohtajaksi. Vastasin tuolloin yhtiön talous-, hallinto- ja IT -toiminnoista. Syksyllä 2006 minut nimitettiin yhtiön toimitusjohtajaksi. FlexLink Automation Oy kuului ruotsalaiseen FlexLink- nimiseen konserniin. FlexLink Automation Oy toimitti suuria kuljetinjärjestelmiä kappaletavaroita valmistavalle teollisuudelle ympäri maailmaa. Toimitukset tehtiin projektitoimituksina.

Olen aina ollut innostunut veneilystä, joten mielelläni siirryin vuonna 2007 Buster-veneiden valmistajayhtiön palvelukseen talousjohtajaksi Fiskars/ Inhan Tehtaat Oy Ab:lle. Vastasin Inhan Tehtaat Oy:n talous- hallinto- ja IT- toiminnoista. Inhan Tehtaat on Euroopan suurin alumiinisten avoveneiden valmistaja. Tuotteisiin kuuluvat lisäksi takomalla tehtävät kiskonkiinnittimet ja vuoden 2008 loppuun asti yhtiö oli myös Pohjoismaiden suurin saranoiden valmistaja.

Olen työssäni toteuttanut mm. reaaliaikaisen myynnin, tuotannon ja hankinnan ohjausjärjestelmän rakentamisen, johdon raportointijärjestelmän uudistamisen, tuotekehityksen johtamismallin uudistamisen ja täyskatteellisen laskentajärjestelmän.

Yrittäjäksi

Yrittäjänä toimiminen on ollut pidempään ajatuksissani ja lokakuussa 2010 päätin tehdä tästä haaveestani totta. Fortecom Finance Oy perustettiin ja siitä lähtien olen tarjonnut talousjohtajapalveluja asiakkailleni.

Yrityksen toimintatavat

Fortecom Finance Oy panostaa joustavaan, asiakkaan etua korostavaan yksilöllisen palveluun. Asiakkaan etu on myös meidän etumme.

Työskentelemme osana asiakkaan omaa organisaatiota, mukana kokouksissa ja päätöksenteossa, samoissa tiloissa. Olemme yksi tiimistä, vaikkakin eri yritykseen palkkasuhteessa.

Jarkko Hakola
Fortecom Finance Oy

Ota yhteyttä

Fortecom Finance Oy
Toimitusjohtaja Jarkko Hakola
040 839 1921
jarkko.hakola@fortecom.fi

Tilaa uutiskirje

Sähköposti