Ota yhteyttä: 040 839 1921

Asiakkaat

 • Logstor Oy
  Logstor Oy

  ”Tarvitsimme nopealla aikataululla määräaikaista vahvistusta taloustiimiimme. Saimme Fortecomilta kokeneen ja osaavan tekijän, joka pystyi hyppäämään suoraan kovaan vauhtiimme. Saimme samalla uusia kehitysideoita controller- toimintomme kehittämiseksi.”

  Juhani Ruotsalainen
  Toimitusjohtaja
  Logstor Oy
  www.logstor.com

 • Aava & Bang Oy
  Aava & Bang Oy

  ”Halusimme talousjohtajan johtoryhmämme vahvistukseksi. Nyt saamme selkeästi suuntaa ja sparrausta siitä, miten meidän tulisi luotsata kasvuamme talouslukujen valossa. Saimme asiantuntijan rakentamaan meille talousohjauksen ja itse voimme keskittyä omaan ydinosaamiseemme.”

  Pete Okkonen
  Toimitusjohtaja
  Aava & Bang Oy
  www.bang.fi

 • Jyväskylän Yrityskonsultit Oy
  Jyväskylän Yrityskonsultit Oy

  ”Tilitoimiston roolin toivotaan kehittyvän nykyistä syvempään taloustoiminnon johtamiseen. Saimme Fortecom Finance Oy:stä kokeneen kumppanin, jonka avulla pystymme yhdessä palvelemaan asiakkaitamme aikaisempaa kokonaisvaltaisemmin. Jarkko Hakolan osaamisen avulla meillä on tarjottavanamme kaikki ne talousjohtamisen palvelut, joita asiakkaamme tarvitsevat.”

  Ari Tikkanen
  Toimitusjohtaja
  Jyväskylän Yrityskonsultit Oy
  www.yrityskonsultit.com

 • Sleipner Finland Oy
  Sleipner Finland Oy

  ”Kasvumme tulee olemaan lähivuosina erittäin voimakasta. Haluamme pitää kannattavuuden ja kassavirran hallinnassa, ja siihen tarvitsemme ammattilaisen talousjohtajan. Halusimme valmiin ja kokeneen tekijän, joka pystyy hyppäämään heti vauhtiimme, silti joustavasti vain tarpeeseen.”

  Ari Ekholm
  Toimitusjohtaja
  Sleipner Finland Oy
  www.sleipner.fi

 • Oy Keski-Yhtiöt Ab
  Oy Keski-Yhtiöt Ab

  ”Tarvitsemme talousjohtajan apua yrityksemme ohjaamiseen. Koska tarpeemme ei vielä ole kokopäiväinen, on Talousjohtajapalvelu meille juuri oikea ratkaisu. Johdon mittaristo, toimenpiteiden vaikutusten simulointi lukujen valossa ja tarkka ennustemalli ovat niitä ohjauksen työkaluja, joista meille on ollut suurta hyötyä. Nyt näemme eteenpäin!”

  Sami Haara
  Toimitusjohtaja
  Oy Keski-Yhtiöt Ab
  www.keski.com

 • Fixteri Oy
  Fixteri Oy

  ”Fortecom Finance Oy:n Talousjohtajapalvelu on ollut meille erittäin tärkeä tuki liiketoiminnan kehittämisessä. Olemme päässeet jälkikäteisestä historian seurannasta ennakoivaan talouden ohjaukseen. Osaamme varautua hyvissä ajoin ja tehdä suunnitelmia jo etukäteen muuttuviin tilanteisiin.”

  Minna Lappalainen
  Toimitusjohtaja
  Fixteri Oy
  www.fixteri.fi

Ota yhteyttä

Fortecom Finance Oy
Toimitusjohtaja Jarkko Hakola
040 839 1921
jarkko.hakola@fortecom.fi

Tilaa uutiskirje

Sähköposti